Press. El públic diu:

“El concert arriba a la seva fi i tot torna al seu lloc. Però tu ja no ets el mateix. Ho saps. Has viscut, has sentit, has somiat en ser una melodia i deixar de ser persona. Has estat fora de cap lloc i tot gràcies a l’Ignasi Terraza Trio......Ha estat tant valuós per tu que convides a tothom a sentir-se melodia, a sentir-se cançó, a sentir-se i viure “out of no where”

“ L’Ignasi Terraza Trio m’han fet adonar que el més important d’un concert no és veure com toquen els intèrprets per poder elogiar la seva destresa amb l’instrument, sinó sentir, sentir la música, i quan dic sentir no em refereixo al que fem amb les orelles, que això també compta i és molt important, sinó a escoltar i a saber apreciar totes aquelles sensacions que ens pot causar la música”

“Se’m varen posar tots els pels de punta i em va entrar una gran emoció dintre el meu cos”

“L’ambient que es va formar era divertit, vibrant, familiar, en que músics, espectadors i llum quan n’hi havia, formaven un tot, un ambient molt especial”

“Al apagarse las luces, se me ha puesto una sonrisa (que falta me hacia) que apenas me ha abandonado en todo el concierto. Me duele la cara. Gracias” Ignacio Martos

“Moltes gràcies, Ignasi Terraza Trio, per haver-me produït sensacions, que mai havia sentit. La vostra música la he sentit dintre del meu cap literalment, com si haguessin connectat amb mi directament a través dels sentits. M’heu transportat a un lloc ple d’alegria. Moltes gràcies, repeteixo" Emma.

 

.: si quieres hacernos llegar tus comentarios sobre algún disco ó concierto haz click aquí :.
..


info@ignasiterraza.com © 2003-2006